این میوه افسردگی را به زانو درمی آورد

بر اساس این بررسی که از جمع‌آوری نتایج حاصل از مطالعات انجام شده بین سال‌های ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۹ بدست آمده، مشخص شده است که افرادی که گوجه فرنگی را هفته‌ای تنها دو بار مصرف می‌نمایند ۴۶ درصد کمتر از دیگران به افسردگی دچار می‌شوند. این بررسی عادات غذایی این افراد را مورد مطالعه قرار داده […]

۲۰۱۶۱۱۱۲۴۰۱۷۸۱a
تاریخ انتشار : پنج شنبه, ۲۸ مرداد , ۱۳۹۵

بر اساس این بررسی که از جمع‌آوری نتایج حاصل از مطالعات انجام شده بین سال‌های ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۹ بدست آمده، مشخص شده است که افرادی که گوجه فرنگی را هفته‌ای تنها دو بار مصرف می‌نمایند ۴۶ درصد کمتر از دیگران به افسردگی دچار می‌شوند.

این بررسی عادات غذایی این افراد را مورد مطالعه قرار داده بود، همچنین در نتیجه این تحقیق مشخص شده بود که افراد مبتلا به افسردگی نیز پس گنجاندن گوجه فرنگی در رژیم غذایی خود، به میزان ۸۳ درصد در علائم این بیماری بهبود مشاهده کرده بودند.

پیش از این گزارشی در خصوص هیچ یک از میوه‌ها با چنین قدرتی از تاثیر بدست نیامده بود.

بررسی‌های پیشین نشان داده بودند که ترکیبات و مواد موجود در گوجه فرنگی رسیده، گلوکز، فروکتوز، ساکاروز و تقریبا تمام آمینواسیدهای اصلی به استثنای ترپتوفان است.

همچنین دانشمندان معتقدند مصرف غذاهایی همچون کلم، همیپ، پیاز و کدو نیز بر سلامت روانی افراد موثر است منتها تاثیر هیچ یک به اندازه مصرف گوجه فرنگی نیست.

دکتر «لائورا پینگوتن» محقق موسسه علوم گیاهی سیاتل می‌گوید: «گوجه فرنگی سرشار از ویتامین است، همین باعث کاهش ۵۳ درصدی احساس اضطراب در افرداد می‌شود.»


تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به گیلان نوین می باشد و استفاده از مطلب با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و تولید: 40site.ir